Skip to content Skip to footer

Услуги

Скейт лагер и ритрийт

Съвършеният фин меланж от редовни тренировки по кънки, плажни коктейли и момичешки вечери с връхни нотки на морски бриз и безгрижие. Ако някога сте се чудили как би се чувствало да хванеш пътя с момичетата, то тогава ритрийта е сбъдната мечта.
Прекарваме няколко дена редувайки уроци, плажни следобеди, вечери край морето и много организирани дейности и подаръци – гала вечеря, ролер диско, уъркшопи и много други. 

Частни партита

Можем да преобразим всеки личен празник в бляскаво ролер диско! Имаме голям брой кънки в разнообразни номера от 35 до 44, учители, диджей, танцьори  и бляскави декори, за да ви потопим в магичната атмосфера на кънки пързалка. 

Представления

Едно от любимите ни неща е да се претворяваме. Имате уникално събитие, което има нужда от уау-ефект? Запазете си пърформанс на кънки! Превъплъщенията са неограничени – потопете гостите си в носталгията на 70-те или пък в космически футуризъм. Нашите интерактивни представления впечатляват както с визия, така и с умения.

Тиймбилдинг

Всичко вече е правено в света на корпоративните събития? Почти. Сега вече можете да качите шефа си на кънки! Изготвяме оферти за мащабни тиймбилдинг събития по всички параграфи от организацията – осигуряваме програма, локация, кънки под наем, кетъринг, инструктаж и помощници. Самото каране на кънки е сплотяваща и забавна дейност, което осигурява страхотна атмосфера и сприятеляване между каращите.
За Quad Babes

Quad Babes се събира през пролетта на 2023г. около основателката Богдана Пеева. Всичко започва с курсове по ролкови кънки за възрастни,но момичетата бързо се намират, сплотяват и срещите им в парка бързо прерастват в приключения. 

За връзка

Quad Babes 2024