Skip to content Skip to footer
Уроци по кънки за начинаещи

Намери най-подходящият урок за теб

Групови уроци

Ако искаш да се учиш, но общността е не по-малко важна и искаш да намериш нови приятели с твоето хоби – груповите уроци са твоето нещо. Провеждат се във формат 5 – 10 души и няколко нива – начинаещи, напредващи и смесени.

Индивидуални уроци

Индивидуалните уроци за подходящи за всички, които искат личен инстуктор и пълното му внимание. Например за срамежливите, които искат да полират уменията си преди да ги покажат гордо на света, или за напредващи, които искат да извлекат максимума и да прогресират бързо. Индивидуалните уроци позволяват дългосрочна стратегия и тренировъчен план, лесно проследим прогрес и измерими резултати. 

Уъркшопи

Периодично провеждаме специални класове на различна тема, конкретни умения или цели, например клас специално за танци, фигурни елементи, скоци или хореография. Уъркшопите са подходящи за хора, които търсят детайлна работа и  интензивен прогрес в рамките на една сесия. 

За Quad Babes

Quad Babes се събира през пролетта на 2023г. около основателката Богдана Пеева. Всичко започва с курсове по ролкови кънки за възрастни,но момичетата бързо се намират, сплотяват и срещите им в парка бързо прерастват в приключения. 

За връзка

Quad Babes 2024