Skip to content Skip to footer
Консултация за ролкови кънки в магазин

 

За всеки фен на кънките идва моментът за избор на собствен чифт, а сдобиването с такъв носи огромни предимства в прогреса и комфорта на каращия. Правилно избраните, качествени и удобни кънки внасят удоволствие и лекота в карането каквито кънките под наем просто не могат.
Ако вече си запален, покарал си рентал кънки на уроци или партита и искаш да учиш нови неща и да задобряваш, значи времето ти за личен чифт е дошло.

Консултацията и кънки фитингът са процеси изискващи експертиза и персонален подход. Взимайки предвид индивидуалните особености на ходилото, уменията, бюджета и дългосрочните цели ние можем да те насочим към най-подходящиятза теб модел.
 
Магазин за ролкови кънки в българия moxi
Ролкови кънки за начинаещи жълти riedell
Ролкови кънки за възрастни Riedell сини
Провеждаме консултациите на място в скейтшоп BLOK. (ул. Г.С. Раковски 207) всеки делничен ден след 14ч. В рамките на 30-45 минути ще те преведем през наличните модели и техните особеностти, след което ще пробваме няколко персонално избрани за твоите нужди. 
За Quad Babes

Quad Babes се събира през пролетта на 2023г. около основателката Богдана Пеева. Всичко започва с курсове по ролкови кънки за възрастни,но момичетата бързо се намират, сплотяват и срещите им в парка бързо прерастват в приключения. 

За връзка

Quad Babes 2024